Bellona Perlino Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Modern avangart tarzında sahip Perlino Yatak Odası Takımı trend uygulamalar ve zarif detaylarının yanı sıra fonksiyonel birçok uygulaması ile tüketicilerine rahat bir kullanım imkânı sunmaktadır.

Beyaz renginin asaleti odanızın her yerini kaplayacaktır. Lukens ayaklar tarzı modele şıklık katmış olup, temizliğin kolaylığını sağlar. Metal kulplar, püskül detayları, hasır deri uygulaması, takımın renk ve tarzı ile tasarım bir bütün görünmekte olup, eskitme altın renkli figür kullanımı ile hem takımın görsel zenginliği üst seviyelere çıkartılmış hem de takımın bütünlüğüne katkı sağlanmıştır.

Yine tüm kapak ve çekmecelerde kullanım kolaylığı ve ürün ömrünün artırılması amacıyla yavaşlatıcı mekanizma kullanılmıştır. Tüm ürünlerde temizliği kolaylaştırıcı yerden yüksek ayak kullanılmıştır.

Üründe çevreye ve insan sağlığına zarar hiçbir madde bulunmuyor olup, E-1 kalite standartlarında kanserojen madde içermeyen malzemeler kullanılarak üretilmiştir.

Ürünün gardıropları 5 kapılı, 6 kapılı ve sürgülü kapak olmak üzere 3 farklı gardırop alternatifi ile seriye dahil edilmiş olup odanızın alanına göre tercih hakkı siz müşterilere bırakılmıştır. Gardırop alt kısımlarında takımın dizaynına uygun olarak radius ve figür detayına yer verilmiştir. Gardırop iç düzeninde elbise askılıkları ve raf uygulaması kullanılarak geniş ve kullanışlı bir depolama alan oluşturulmuştur.

Tuvalet masasının üst çekmece önünde takımın genelinde yer alan hasır deri uygulamasına ve geniş çekmeceli alanlara yer verilerek görsellik desteklenmiş tüketicilere geniş bir kullanım alanı oluşmuştur. Çekmecelerde kendinden yavaşlatıcı sistem kullanılarak ürünün özellikleri arttırılmıştır.

Bellona Perlino Yatak Odası Takımı Ürün Özelliği ve Fiyatları

6 Kapılı Gardırop