Alfemo Vancouver Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

İskandinav tarzının rahatlatıcı etkisini Vancouver Yatak Odası Takımı ile yatak odanıza taşıyın. Açık tonlar ve açık meşe rengi ile tasarlanmış takım özellikleri ile de gözlerinizi üzerinden alamayacaksınız. Bir yatak odasından ne bekliyorsanız hepsi Vancouver Yatak Odası modelinde sizler için üretilmiştir.

6S gardırop modeli iç donanımı gayet yeterli ve kolay bir kullanıma sahiptir. Dış görünüm olarak diğer modellerden farklı bir tasarıma sahip model, klasik kapak ya da sürgü kapak dışında 4 kapak, meşe ahşap kullanılmış olup 2 kapakta ise cam kullanılarak farklı bir soluk kazandırılmıştır. Raflı bölmeleri ve pantolon askılığı ile günlük yaşantınızı kolaylaştırıcı özellikleri ile tercihinizden dolayı her bölümünde sizi mutlu edecek.

İki boyutta üretilen karyola, bazalı ve bazasız olarakta siz müşterilerin kullanımına sunulmuştur. Kumaş tercih edilen yatak başlığı görsel açıdan takımı tamamlayıcı bir etkiye sahiptir. Temizlik açısından da oldukça kullanımı pratiktir. Hafif nemli bir bez ile üzerinden geçmeniz yeterli olacaktır.

Dört çekmece olarak üretilen şifonyer modelin, en üste çekmesinde kullanılan desen ile hoş bir görünüm kazandırılmış olup takımın havasına farklı bir soluk katmıştır. Yine şifonyer uyumlu komidin modeli de takımında yerini almış olup takımın tamamı olarak gayet şık ve göz alıcı durmaktadır.

Alfemo Vancouver Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

6K Gardırop