Alfemo Escuda Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Farklılıklardan hoşlananlardan mısınız? Siyahı rengini karamsar etiklerinden sıyırarak her şeye rağmen asaletini sevenlerden misiniz? O halde doğru adrestesiniz. Siyah renginin etkisi ve ceviz renginin doğal görünümden esinlenerek tasarlanmış Escuda Yatak Odası Takımı renk kombinasyonunun yanı sıra teknolojik özellikleriyle de her açıdan donanımlı bu olan model yüzünüze güldürecek.

Siz hiç giyinme odalı bir gardırop ile karşılaştınız mı? Alfemo Mobilya ile hayallerin tamamı gerçek oluyor. Metropol style mega giyinme odalı gardırop modelinde ayrıcalıklı bir tasarım ile giyinme odalı olarak üretilmiştir. Tabi ki klasik model olmazsa olmaz olan sürgülü 6 kapaklı gardırop modeli de mevcuttur.

Sound system 180*200 karyola, bir yatakta aradığınız tüm özellikler sahiptir. Karyolaya; cep telefonları ve tüm mobil cihazlarla senkronize çalışabilen, iOS ve Android işletim sistemleri ile uyumlu, bluetooth sound system ile çalışan teknolojinin yansıyan yüzü ile yatak keyfinize farklılıklar getirerek keyfini çıkarın.

Yüksek şifonyer ve şifonyer olarak iki model alternatifi ile üretilen modelde dilediğinizi kullanım şekline göre tercih edebilirsiniz. Karyola yanı komidin modeli bir çekmece ve iki açık raflı bölmeden üretilerek yatak yanı kullanım açısından oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Açık raflı bölmeleri dilerseniz küçük vitrincik halinde dizayn ederek modele dekor açısından farklı bir soluk kazandırabilirsiniz.

Özel mekanizmaları, senkronize çalışan kapak detayları ve Led aydınlatmalı cam orta kapakları ile tüm donanım ve detayları ile siz müşterilerin memnuniyetine ve görsel algınıza göre tasarlanan Escuda Yatak Odası modelini çok beğeneceksiniz.

Alfemo Escuda Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

Giyinme Odalı Gardırop