Alfemo Brooklyn Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

İsmi gibi size kozmik bir yaşam alanı sunan Brookly Yatak Odası Takımı konforu ve ultra özellikleri ile tercihinizden dolayı yüzünüzü güldürecek bir modeldir. Meşe renginin metal ile uyumu harmanlanarak tasarlanan modelde görünüm olarakta kullanım olarakta ekstra özelliklere sahiptir.

Gardırop modeli sürgü kapak olarak üretilerek sizlerin zevkine sunulmuştur. Orta kısımda bulunan ayna modeli odanıza ışığı yansıtarak ferah bir ortam sağlayacaktır. İç dizayn olarak iki çekmece üzerinde açık raflı bölmeleri ve pantolonlar için ayrıca belirlenen raflı bölmesi ile depolama alanı olarak oldukça donanımlı bir içeriğe sahiptir.

İki boyutta üretilen karyola modelinde, alanınıza göre boyutlarını tercih edebilirsiniz. Bazalı ve basazı olarak bulunan alternatiflerinin yanı sıra iki farklı yatak başlığı da bulunmaktadır.

Yüksek şifonyer ve şifonyer olarak yine dilerseniz ikisini birden tercih edebilir dilerseniz de depolama olarak yeterli gelecekse birini tercih edebilirsiniz. Deri kulp detayları ve yüksek ayak yapısı orijinal bir görüntünün yanı sıra kolay temizlenebilir özelliği ile sizleri her açıdan mutlu edecek bir modeldir. Şifonyer üzeri ayna modelinde bulunan deri şerit detayları modelde son dokunuş olarak orijinalliğini ortaya koyacak bir tasarım olmuştur.

Alfemo Brooklyn Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları Ürün Özellikleri ve Fiyatları

6s Gardırop

Yükseklik: 2211 mm