Alfemo Arven Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Yatak odam hem çok şık hem de çok konforlu mu olsun diyorsunuz? Alfemo Mobilya sizin için doğru adres demektir. Sade ve şık bir çok model alternatifi bulunduran Alfemo Mobilya bu kez de karşımıza Arven Yatak Odası Takımı ile çıkıyor. Konforu evinize taşırken de şık görüntüsünden ödün vermeden siz müşterilerin beğenisini kazanan Arven Yatak Odası Takımı tercih ettiğinizden dolayı pişman olmayacaksınız.

Ceviz beyaz ve mermer kombinasyonu ile görenleri hayran bırakan model iç donanımı ile de sizlerin yüzünü de güldürecek özelliklerdedir. 6s gardırop, 5K gardırop ve 4K gardırop olarak üç farklı alternatif ile üretilen gardırop modellerini alanına göre tercih edebilirsiniz. iç donanım olarak her biri yeterli alana sahip olan gardırop modellerinde kıyafetlerinizin miktarına göre tercih yapabilirsiniz. Kullanılan boy aynası odanızda ferah bir ortam sağlayacaktır. Kulp detayları ve gardırop üzeri çizgisel detaylar görsel açıdan hoş bir görüntü oluşturmuştur.

İki farklı boyutta üretilen karyola modelini dilerseniz bazalı ve bazasız olarakta tercih edebiliyorsunuz. Kumaş tercih edilen karyola başlığı kapitone desen ile model oluşturularak hem rahat hem de görsel açıdan zenginleştirilerek tasarlanmıştır. Karyola yanı komidin modeli sadece olarak bir çekmece şeklinde üretilerek tamamlayıcı bir parça olarak yerini almıştır.

Üç çekmece bir kapak şeklinde tasarlanan şifonyer yerden ayakları ile rahat temizlik imkanı sunarken ortama ferah bir görüntü oluşturuyor.

Alfemo Arven Yatak Odası Takımı Modeli Ürün Özellikleri ve Fiyatları

6s Gardırop