Alfemo Alaçatı Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

İngiliz country tarzını evinize getirmek ister misiniz? O halde Alaçatı Yatak Odası tam da sizin için tasarlanmış. Beyaz rengin efsanevi rahatlatıcı etkisi ile Alfemo mobilyanın muhteşem tasarım anlayışı bir araya gelip evinizin en değerli alanını oluşturuyor. Göz alıcı bu model konfor ile birleşiyor donanımı ile sizleri şaşırtmaya geliyor.

6 kapaklı üretilen gardırop orta cam kapaklı bölmesi ile farklı boyut kazanırken yerden yüksek ayak yapısı ile ortama ferahlık katarak modelin tamamı göz alıcı bir görüntü oluşturuyor. Country tarzı kulp detayları takımın görselliğini ismine uygun Alaçatı görüntüsüne kavuşturuyor. Gardırop üzerinde kullanılan çizgi detaylı model takımın görselliğini zenginleştirerek takımın görselliğini üst seviyelere çıkarıyor. Eklenen iki çekmece görsel bütünlük sağlarken ekstra depolamana alanı sağlıyor.

Karyola, 180-200 ve 160-200 boyutlarında iki alternatifli üretilerek siz müşterilerin alanına ve konfor zevkine göre tercih hakkı size bırakılmıştır. Karyola başlığı kumaş tercih edilerek desen sofistike bir hava oluşturmuş, takımın en göz alıcı noktası haline gelmiştir. Komidin, bir çekmece ve dolaptan oluşarak sanki mini bir yan dolap tasarlanarak yatak yanı kullanım alanına farklı bir görüntü kazandırılmıştır.

Yüksek şifonyer yine takım görselliğine uygun 4 ana çekmece ve iki küçük mini çekmece ile şirin bir görsellik kazandırılmıştır. Makyaj masası, yeterli depolama alanı ve geniş masası ile güzel günlerinizin hazırlığını bu konforlu alanda yapmaktan zevk duyacağınız donanımda bir model.

Alfemo Alaçatı Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları Ürün Özellikleri ve Fiyatları

6k Gardırop

Yükseklik: 2233 mm