yatak odası takımı alırken nelere dikkat edilmeli

Yatak odası günün yorgunluğunu atıp dinlenebildiğiniz ve sabahları da yeni güne huzurlu rahat sağlıklı enerjik olarak kalmak istediğimiz bir ortam olmalıdır. Yatak odası dekorasyonu yapılırken sadece mobilyanın göze hoş gelmesi değil odanın işlevselliği vede güzelliğide ön planda olmalıdır.Yatak odası dekorasyonunda ilk adımınız kendinize bir tema seçerek olmalıdır .Oda sizin istediğinize vede zevkinize göre olmalıdır Modern İngiliz Zen vintage gibi pek çok ünlü mobilya markaların seçeneğini bulabilirsiniz.önemli detahlar iskelet sisteminizle uyumlu terleme yapmayan ve antialerjik seçimlerin yanı sıra yay ve dolgu istemi olan yatakları tercih etmeye çalışın.

Yatak boyu uyuyacak olan kişinin boyundan 15-20 cm. daha uzun olmalıdır. Çift kişilik yataklarda, en iyi boy 150 cm. kadardır.Öncelikle ortabiyedik bir yatak terciğ edilmelidir yatağımızın çift yönlü olması gerekir hem yazlık hem kışlık terciğ edilmesi gereken bir unsurda yatağın formatıdır yüksekliğidir genişliğidir yatağın için hava alıcı delikler olmalıdır.

Etiketler:

toplist Toplist