Sağlık için iyi yatak iyi uyku.. Siz uyurken neler oluyor bir bilseniz !

Siz her ne kadar uyurken farkında olmasınz bile uyku sürecinde nasıl şifalandığınızı ve hem sınır hemde sindirim nasıl düzene girdiği araştırmalar tarafından kanıtlanmış gerçekler. Düzensiz uyuduğunuzda ise sistemlerin nasıl bozulduğunu dair sinyaller alıyorsunuz

DOĞRU yatak tercihi yaparak kaliteli bir uykuya sahip olmanın etkilerini hayatınızın her alanında görebilirsiniz. Yatak seçimi konusunun oldukça detaylı olduğunu bilmenizi isteriz çünkü doğru yatak tabiri kişiyi vücut yapısına ağırlığına göre değişkenlik gösterir
DOĞTAŞ yatak seçiminin kişiye özel olduğunu çok iyi biliyor ve size ilk dokunuşunuz dan itibaren farkını hissedeceğiniz birbirinden rahat yataklar sunuyor

Doğtaş olarak ömrümüzün üçte birini geçirdiğimiz uykumuz hakkında daha çok bilgi sahibi olmak ve ülkemizin uyku alışkanlıklarını ortaya çıkarmak için. Türkiye nin önde gelen araştırma şirketi ıpsos ile beraber bir uyku alışkanlıkları araştırması yaptık araştırmada ortaya çıkan ilginç bilgileri bizleride şaşırtttı insan vücudunun ortepedik yapısını destekleyen ve kaliteli uyku için geliştirilen en yeni teknolejilerin kullanıldığı çzel yatakların önemini bir kez daha anladık ve anlatmak istedik. Doğtaş yataklarından sizin için en doğru olanı seçin kaliteli uykunun yaşam kalitenizi arttırmasına tanıklık edin