İstikbal Vesta Yatak Odası Takımı Modelleri ve Fiyatları

Şık ve modern görüntüsü ile yatak odanız da ki şıklığı tekrardan açığa çıkaracak olan İstikbal Vesta Yatak Odası Takımları ile yatak odanız da asil görüntüleri de kolay yoldan ortaya çıkarabileceksiniz.

Gövde rengi ceviz özellikli olarak tasarlanmış olan yatak odası takımında farklı renk kombinasyonları da aynı zamanda açığa çıkmaktadır. Takım içerisinde sürgü kapaklı dolap, tuvalet masası, tuvalet aynası, şifonyer, başlık ve komedin yer almaktadır. Ayrıca özel olarak tasarlanmış olan puflar da paket servis içerisinde yerini alıyor.

Üstelik Takımın Konseptine Uygun olarak tasarlanmış olan çok kullanışlı puflar ile de yatak odanızın eksiksiz bir ortama dönüşmesini de sağlayabileceksiniz. Modern görüntülerin hâkim olduğu yatak takımı dış darbelere karşı son derece dayanıklı olmakla beraber uzun yıllar da gönül rahatlığı ile sorunsuz bir şekilde kullanılabilecektir.

Bundan böyle İstikbal farkı ile şıklığı ve modern görüntüyü yakalayabilecek ve en az diğer odalar kadar yatak odalarınızı da modern bir görünüm içerisine sevk edebileceksiniz. Üstelik Vesta 4 Kapılı (150/160 Bşl.) Yatak Odası Tk. (1) takımı indirimli peşin fiyatı ile 2.236,80 TL’DEN Belirlenmekte ve aynı zaman da da 11 taksit imkânı da sağlamaktadır.

Bundan böyle sizlerde günlük tüm ihtiyaçlarınızı da en iyi şekilde karşılayabilecek ve yatak odalarınız da görmek istediğiniz güzelliği istikbal mobilya farkı ile kolay yoldan açığa çıkaracaksınız.