İstikbal Luis Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

İstikbal Luis Yatak Odası Takımı Modelleri ve Fiyatları

Sizi otantik bir yolculuğa çıkarmamızı ister misiniz? Luis Yatak Odası takımı meşeyi adeta bir iğne oyası gibi işlemiş ve opak beyaz folyo kullanımıyla zenginleştirilmiş detayları ile sizi cezbedecek. Tamamen sağlıklı malzemelerden, maddelerinde kanserojen içermeyen E1 standartlarında üretilmiştir. Luis Yatak Odası tasarım detayları natürelliği, estetiği ve huzuru zenginleştirmek için tasarlanmıştır. Şimdi etkileyici detaylara bir göz atalım;

5 ya da 6 kapaklı formu ile kolay kullanım sağlayan veya sürgülü kapılı özellikleri ile size farklı seçenekler sunan gardıroplarında, ünite kapakları hızlı çarpmaları engelleyecek yavaşlatıcı sistem kullanılmıştır.

Kapitone detaylı ve kolay silinebilir kumaş özelliği ile asil tarzınızı yansıtan yatak başlığı ilk gözünüze çarpan ayrıntı olacaktır.

Takımın yerden yüksek ayak profilleri temizliği kolaylaştırırken şıklığı elden bırakmıyor.

İstikbal Luis Yatak Odası takımının meşe ile beyaz uyumu seçimini sadelikten yana kullanmak isteyenler için dinginlik sağlıyor.

Ergonomik ama bir o kadar de şık olan şifonyeri kullanım alanlarını farklı yerlere taşıyarak dizayn edebilirsiniz.

Tuvalet aynasındaki püskül detaylar size ilham verecektir. Tuvalet masasının üst çekmecesi yarı gizli bir detay vererek ister değerli eşyalarınızın gizlenmesi isterseniz sık kullandığınız malzemelerin yerleştirilmeniz için kolaylık sağlar. Luis yatak odası takımınızı ahşap detaylı dekoratif ürünlerle veya daha ilgi çekici olması için değerli kristal ürünlerle zenginleştirebilirsiniz. Detay güçlendirmek sizin hayellerinizdedir.

Sürgü Kapaklı Gardırop

Derinlik: 63.40 cm