İstikbal Gusto Yatak Odası Takımı Modeli ve Fiyatları

Klasik motifleri ön planda tutan bir tasarıma sahip olan Gusto Yatak Odası Takımı avangart tarzı ile yatak odanıza çok yakışacak. Fildişi ahenginin tasarımla birleşmesi müthiş bir uyum yakalamış. Kapaklarda ve kulplardaki kullanılan kabartmalı desen uygulamaları, lukens ayakları ile görsel açıdan göz kamaştırıcı bir tasarım.

Avangart görüntüsünün yanı sıra açık renk seçiminden dolayı odanızda boğucu bir görüntüden uzak bir yatak odası tasarımıdır. Gardırobun üst taç kısmında ve karyola başlıklarında figür detayları ile kenar kısımlarındaki dekoratif şeritler ve köşe süsleri ile ürün tasarım açısından oldukça donanımlı bir görüntüye sahiptir.

İnsan sağlığı düşünülerek üretilmiş malzemelerinde kanserojen madde içermeyen E1 standartlarında malzemeler kullanılmıştır. Kullanımın açısından bu malzemeler çizilme, sürtünme ve yanmaya dayanıklı olup, kolay temizlenebilme özelliğine sahip olduğu gibi ürünün kullanım ömrünü de uzatmak amaçlanmıştır.

5 ve 6 Kapılı olmak üzere 2 gardırop alternatifli üretilmiş olup alanınıza göre tercih hakkı sizdedir. Gardırop içerisinde kullanılan askı aydınlatması ile ürünün özellikleri arttırılmıştır. Ayrıca kullanılan boy aynası beyazın ferah görüntüsünü odanıza yansıtacak ve ayna odanıza derinlik katacaktır.

Farklı bir tasarım amaçlanarak komodinlere de ayna detayı eklenerek yine ferah bir görüntü yakalanmak amaçlanmıştır.

Tüm ünite kapaklarında yavaşlatıcı sistem kullanılarak hızlı çarpmalar engellenmiştir.

Alternatif olarak cibinlik kullanarak odanızda farklı bir detay elde edebilirsiniz.

İstikbal Gusto Yatak Odası Takımı Ürün Özelliği ve Fiyatları

5 Kapaklı Gardırop